Nagradna igra – evropski teden mobilnosti 2021

Med 16. in 22. septembrom 2021 bo Občina Trebnje izvajala aktivnosti Evropskega tedna mobilnosti.

Letos evropski teden mobilnosti poteka pod sloganom »Živi zdravo. Potuj trajnostno«. Poleg številnih drugih aktivnosti bo podobno kot v lanskem letu v sklopu aktivnosti PARK(irni) dan oz. teden za en teden zaprto parkirišče pred občino, ki bo spremenjeno v park. Ob zaključku 22. septembra bo tradicionalni Dan brez avtomobila na Golievem trgu.

V četrtek, 16. 9. 2021, v torek, 21. 9. 2021 od 9.30 do 11.30 in v sredo, 22. 9. 2021 od 8.30 do 11.30 boste na lokaciji lahko srečali tudi knjižničarke. Takrat za najmlajše obiskovalce pripravljamo PRAVLJIČNE URICE na temo »ŽIVIM ZDRAVO. POTUJEM TRAJNOSTNO.«

Skozi celoten teden pa boste lahko pobrskali po naši BUKVARNI in »zavrženim ter odpisanim« knjigam omogočili, da ponovno zaživijo, s tem ko jih primete v roke in prelistate. Na voljo bo tudi promogijski tisk knjižnice.

Za občanke in občane je občina pripravila nagradni kviz “Spodbujanje trajnostne mobilnosti”, v sklopu katerega se lahko potegujete za nagrade, ki jih poklanja podjetje PAN JAN d.o.o. 10 srečnih izžrebancev, ki bodo pravilno odgovorili na vsa vprašanja nagradnega kviza, bo prejelo sledeče nagrade:
– 2 x bidon,
– 1 x power bank,
– 4 x rokovnik in
– 3 x testna vožnja z električnimi vozili (KIA E-Niro ali ŠKODA Eniaq).

Povezava do nagradnega kviza: https://forms.gle/hhhrC4yUu5SkWqn78

NAMIG:
Pri reševanju kviza si lahko pomagate s spletnimi stranmi Evropskega tedna mobilnosti (https://www.tedenmobilnosti.si/), podjetja PAN JAN d.o.o. (https://www.panjan.si/) in novicami Občine Trebnje ((https://www.trebnje.si/Obvestila-in-novice).

Celoten program dogajanja pa si lahko preberte tukaj.

Vabljeni.