Vrt obilja in Robert Špiler: Jaz, vrtnar

V ponedeljek, 19. 2. 2024 ob 19.00 vas vabimo na strokovno predavanje Jaz, vrtnar v Veliko predavalnico CIK Trebnje. Predaval bo Rober Špiler iz Vrt obilja.

Ste pripravljeni prebuditi vrtnarja v sebi? Nahraniti telo s sonaravno pridelano zelenjavo in negovati svojo dušo z najlepšimi trenutki na vrtu? Odkrijte pet temeljnih skrivnosti, ki so jih modri vrtnarji skrivali stoletja. Te skrivnosti niso le navodila, ampak starodavna znanja podprta z najnovejšimi dognanji, ki vam bodo pomagala rasti tako na vašem vrtu kot v življenju.

Sonce: Kako ujeti esenco sončnega žarka in ga pretvoriti v zeleno moč? Spoznali bomo, kako najbolje izkoristiti sončno energijo za rast rastlin in zakaj potem ta energija hrani nas.
Voda: Voda je življenje, a kako jo uporabljati modro? Ne bomo govorili o novih namakalnih sistemih ali tehnik namakanja, temveč bomo spoznali vodo v drugačni luči.
Semena: Vsako seme nosi obljubo prihodnosti, a le redka zrastejo v veličastne rastline. Kako izbrati semena z največjim potencialom in jih negovati, da postanejo vrtnarjev ponos.
Zemlja: Kaj, če je prst pod vašimi nogami še bolj živa, kot ste kdajkoli mislili? Razkrili bomo skrivnosti življenjske energije zemlje in kako to energijo prebuditi s pravilno vzgojo vrta.
Ljubezen: Ljubezen je tisti nevidni dotik, ki preobrazi običajen vrt v svetišče življenja. Naučili se bomo vložiti del sebe v vrt in s tem pridelati nekaj, kar gre onkraj običajnega vrtnarjenja.

Vabljeni!