Proces staranja in krepitev zdravja v starosti

Po vremenu smo že zakorakali v jesen, zato smo za vas v sodelovanju z Zdravstvenim domom Trebnje, NIJZ, OE Novo mesto in Občino Mokronog-Trebelno pripravili sklop brezplačnih in poučnih delavnic z naslovom: DOBRO SEM!

Delavnice bodo potekale ob ponedeljkih, ob 9. uri v Knjižnici Mokronog, trajale bodo 1 uro. Predvidena je izvedba petih tematskih delavnic. Predavatelji se bodo potrudili, da boste dobili veliko uporabnega znanja.

 

Čeprav ni vsak siv las že znanilec staranja, je zagotovo eden prvih kazalnikov, da nismo več najmlajši. Medtem ko so na zunaj najopaznejši sivi lasje, pešanje vida in gubice, pa se staranje dogaja tudi navznoter. Gre za običajen in neizbežen fiziološki proces, ki se začne že s samim rojstvom.

Če bi o staranju radi izvedeli kaj več, se nam pridružite 20. 9. 2021 ob 9.00 v Krajevni knjižnici Mokronog. Predavateljici Nina Mandelj, mag. dietetike in Barbara Jantol, mag. kineziologije sta za nas pripravili predavanje s praktičnimi nasveti za ohranjanje zdravja in kvalitete življenja v starosti.

Za obisk se je potrebno predhodno prijaviti na ckz@zd-tr.si ali 030 322 806. Vstop je prost.

Covid 19 Red Rubber Ink Stamp Digital Art by Bigalbaloo Stock Za udeležbo na javni kulturni prireditvi oziroma za vstop v prostor ali na javno površino, kjer se prireditev izvaja, je potrebno izpolnjevati PCT pogoj.

Vabljeni v knjižnico Mokronog.