Bralna značka za odrasle

Bralna značka je projekt spodbujanja bralne kulture za odrasle.


knjigeV Knjižnici Pavla Golie Trebnje smo v letu 2009 pričeli z bralno značko za odrasle Golieva bralna značka. V letu 2013 smo jo preimenovali v Bralna potepanja.

V oktobru 2018, že osmo leto zapored začenjamo z bralno značko za odrasle Bralna potepanja, ki bo trajala od 1. oktobra 2018 do 31. marca 2019.

Letos smo za vas izbrali knjige o športu in športnikih.

pdf zloženka, vabilo

 

Prijava na e-obvestila

Soglasje za prejemanje e-obvestil (več...)

PRIJAVA NA E-OBVESTILA  (ODJAVA)

meil2

 

 

 

 

Izposoja e-knjig: Biblos

BIBLOS inkBOOK Prime lifestyle 04b

Kako deluje?

Promocijski video (YouTube)

Na spletnem portalu BIBLOS so prek dostopa na daljavo na voljo elektronske knjige, tako leposlovje, kot priročniki in otroška literatura, ki jih lahko prebirate na vaših napravah: bralnikih z e-črnilom, tablicah, pametnih telefonih, računalnikih ...

Izbris neaktivnih članov

Spoštovani uporabniki,
obveščamo vas, da bomo na podlagi 15. člena Zakona o knjižničarstvu in 21. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) v sredo, 10. 4. 2019 začeli s postopkom brisanja podatkov neaktivnih članov Knjižnice Pavla Golie Trebnje. Aktivni so tisti člani, ki so knjižnico obiskali vsaj enkrat v letu ali so knjižnične storitve uporabljali na daljavo. Postopek bomo enkrat letno izvajali na vseh enotah Knjižnice Pavla Golie Trebnje in vas o tem predhodno obvestili.
Hvala za razumevanje.

 

 

 

 

×

Member Login

×