Bralna značka za odrasle

Bralna značka je projekt spodbujanja bralne kulture za odrasle.


knjigeV Knjižnici Pavla Golie Trebnje smo v letu 2009 pričeli z bralno značko za odrasle Golieva bralna značka. V letu 2013 smo jo preimenovali v Bralna potepanja.

V oktobru 2019, že deveto leto zapored začenjamo z bralno značko za odrasle Bralna potepanja, ki bo trajala od 1. oktobra 2019 do 31. marca 2020.

Letos smo za vas izbrali knjige, ki bodo spremenile vaše življenje na bolje.

pdf zloženka, vabilo

 

Virtualna knjižnica

E-knjige, revije, članki, baze...
Vabimo vas k obisku naše virtualne knjižnice, odprta je 24 ur na dan in 7 dni v tednu, dosegljiva pa vam je s samo nekaj kliki iz varnega zavetja vašega doma.
V času epidemije in posledičnega zaprtja vseh enot knjižnice smo vsem članom omogočili brezplačno izposojo elektronskih in zvočnih knjig, časopisov in drugega čtiva.

V spletni knjižnici Biblos vam ponujamo bogat izbor kvalitetne literature, na Biblosu je na voljo več kot 1.000 e-knjig.

V e-knjižnici so vam na voljo tudi številni elektronski viri, ki jih kupujemo in gradimo za vas, od zbirke dnevno svežih časopisov in časnikov PressReader, do številnih enciklopedij in podatkovnih zbirk iz različnih področij človekovega znanja.

Več...

Izposoja e-knjig: Biblos

BIBLOS inkBOOK Prime lifestyle 04b

Kako deluje?

Promocijski video (YouTube)

Na spletnem portalu BIBLOS so prek dostopa na daljavo na voljo elektronske knjige, tako leposlovje, kot priročniki in otroška literatura, ki jih lahko prebirate na vaših napravah: bralnikih z e-črnilom, tablicah, pametnih telefonih, računalnikih ...

OBVESTILO

KNJIŽNICE ZAPRTE DO NADALJNEGA

OBVESTILO 1 zap

×

Member Login

×